Wie ben ik?

Mijn naam is Brigitte Janisse. Na een lange periode in loondienst werkzaam zijn geweest, heb ik de keuze gemaakt om met de opgedane expertise en ervaring voor mijzelf te beginnen. Ik wilde graag meerdere klanten volledige ondersteuning bieden met betrekking tot hun salarisadministratieproces en met diverse HRM zaken. Daarnaast is het ondernemerschap het mooiste wat er is! 

Het ondernemerschap heb ik overgenomen van mijn vader. Een echte zakenman die al jarenlang zich vol inzet voor zijn zakenpartners. Hij gaf mij ook mee dat er veel vrijheid bij komt kijken. Vrijheid om zelf de beste aanpak te kunnen bepalen voor de klant om deze zo goed mogelijk te ondersteunen.  

Naast het zakelijke aspect van het zelfstandig ondernemerschap, waardeer ik ook zeer de vrijheid die het mij privé biedt. Zo werk ik vanuit huis en kan daardoor meer tijd besteden aan mijn hobby's, kinderen en het luisteren naar de top 40 (of 1 van de 200 nummers in mijn spotify playlist).

Ik word vaak omschreven als een vrolijk en behulpzaam persoon. Ik sta altijd voor iedereen klaar en dit is een eigenschap waar ik heel trots op ben! 

"Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd"

Desk Accessories

Over mij

Salarisadministratie uitbesteden?

Met passie voor de klant

panorama-harderwijk-stadsmuur.jpg

Niets is waardevoller voor mij dan een tevreden klant. Elke dag streef ik ernaar om vanuit mijn kantoor in Harderwijk mijn klanten optimaal te bedienen en zo hun lasten uit handen te nemen.

Zo heb ik sinds de oprichting van mijn eigen onderneming veel tijd en aandacht besteed aan het ontwikkelen van een aanpak die toepasbaar is op elke onderneming met een geringe vorm van maatwerk. Door mijn investering van toen kan ik nu voor een een ideale en snelle oplossing zorgen voor de klant. De klant staat immers altijd centraal.

Dat is weer een winst in tijd en financiële middelen die ik mijn klanten kan bieden. Door dit soort zaken te ontwikkelen en toe te passen onderscheid ik mij van de concurrentie en kan ik mijn klanten de optimale dienstverlening bieden. 

Daarnaast investeer ik ook graag (belangeloos) tijd in de mensen achter de organisatie. Ik kom dan ook graag op de koffie om gezellig bij te praten!