Diensten

Uitleg salarisadministratie diensten.jpg

Salarisadministratie

Heb je personeel in dienst? Dan ben je verplicht om de salarisadministratie bij te houden. Deze administratie bestaat onder andere uit het aanmaken van de loonstaten, het verwerken van de loonstroken en het verstrekken van de jaaropgave(s). Er komt een heleboel bij kijken. 

Het bijhouden van de salarisadministratie is behalve ingewikkeld dus ook tijdrovend. Het is een maandelijks terugkerende taak waar u elke keer weer tijd voor moet vrijmaken. Tijd die u waarschijnlijk liever besteedt aan uw core business of aan andere activiteiten die geld opleveren. Genoeg redenen dus om te overwegen of de salarisadministratie uit handen kan worden gegeven aan een salarisadministratieprofessional.

BNJ Salarissen ontlast ondernemers door deze klus uit handen te nemen. Zo wordt uw loonadministratie professioneel ingericht en is elke maand de salarisadministratie keurig op orde. Daarnaast worden de benodigde documenten ten behoeve van uw administratie netjes vertrekt en alle aangiftes digitaal verstuurd. En dit al vanaf €5,50 per salarisstrook!

Uiteraard zijn er meer opties beschikbaar die passen bij uw wensen behoeften. Neem gerust contact met mij op en ik bespreek ze graag met u!

Salarisadministratie uitbesteden?

HRM diensten

Naast salarisadministratie is het ook mogelijk om BNJ Salarissen in te schakelen voor het regelen van allerlei HRM diensten. Denk hierbij aan het opzetten en uitvoeren van een personeelsbeleid. Denk hierbij aan arbeidsovereenkomsten, de Arbo wetgeving, BHV zaken, arbeidsvoorwaarden en bij de toepassing van een CAO.

Daarnaast is het voor elk bedrijf van enorm belang dat er goed personeel wordt aangetrokken en dat het huidige personeel ook werkzaam blijft bij de organisatie. Dit kan een lastige taak zijn mits de juiste kennis niet in huis is.

 

BNJ Salarissen heeft door jarenlange ervaring deze kennis verworven, toe kunnen passen en verfijnd. Zo is de ideale strategie ontwikkeld om uw personeel tevreden en gemotiveerd te houden. Uiteraard sta ik altijd voor u klaar om deze kennis in te zetten. 

De fundering van deze strategie is de focus op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van werknemers, teams en de organisatie als geheel. Zo staat u samen sterk!

Wilt u meer weten over mijn diensten? Neem dan contact met mij op via het contactformulier op deze pagina!

Uitleg HRM diensten.jpg